Υλικά:
Για 2-4 άτομα
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
300 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά
1 κρεμμύδι
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
450 γραμμάρια μανιτάρια ψιλοκομμένα
¼ κούπας μαϊντανό
2 κούπες κίτρινα τριμμένα τυριά
2 αυγά
10 φύλλα σφολιάτας για πίτα
Εκτέλεση:
Λαχταριστό γεύμα με τυλιχτό κιμά μέσα σε τραγανό φύλλο σφολιάτας
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τα μανιτάρια μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 5 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Ύστερα ρίχνουμε και τον κιμά μέχρι να πάρει λίγο χρώμα για άλλα 5 λεπτά και αποσύρουμε από την εστία.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
Κατόπιν σε μια επιφάνεια στρώνουμε τα 5 φύλλα σφολιάτας και τα αλείφουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο.
Στην μια άκρη του φύλλου βάζουμε κατά μήκος το μισό μίγμα. Διπλώνουμε τις άκρες και ύστερα τυλίγουμε.
Με το υπόλοιπο μίγμα φτιάχνουμε ακόμα ένα ρολό.
Τοποθετούμε τα ρολά σ’ ένα ταψί και χαράζουμε λοξά την επιφάνεια.
Αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε για 35 λεπτά στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις (πάνω και κάτω) μέχρι να ροδίσει το φύλλο.