Υλικά:
Για 2-4 άτομα
2 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι
50 γραμμάρια τριμμένο καρότο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Μισό φλιτζάνι άσπρο κρασί
Παρμεζάνα
Μισό φλιτζάνι μαργαρίνη με ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Λαχταριστό ριζότο με έντονο άρωμα και γλυκιά γεύση
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το καρότο στη μαργαρίνη με το ελαιόλαδο για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε το κρασί, αλάτι, πιπέρι και όταν το κρασί εξατμιστεί, ρίχνουμε 4 φλιτζάνια τσαγιού βραστό νερό.
Μόλις αρχίσουν να βράζουν, ρίχνουμε το ρύζι και το αφήνουμε για 20 λεπτά περίπου να σιγοβράζει. Στο τέλος προσθέτουμε μπόλικη παρμεζάνα και μαργαρίνη.