Υλικά:
Για 2-4 άτομα
300 γραμμάρια πέννες
500 γραμμάρια κονσέρβα σάλτσα ντομάτας
2 κονσέρβες τόνο στραγγισμένο των 185 γραμμάριων
2 κονσέρβες βραστό καλαμπόκι στραγγισμένο των 198 γραμμαρίων
28 γραμμάρια φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
400 γραμμάρια ψιλοκομμένες ντομάτες
100 γραμμάρια τσένταρ τριμμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Χορταστικό και εύκολο φαγητό με απλά υλικά για όλη την οικογένεια
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200° C στις αντιστάσεις ή 180° C στο αερόθερμο.
Σε μια κατσαρόλα σε αλατισμένο νερό βράστε τις πέννες αλ ντέντε για 8 λεπτά και στραγγίξτε.
Στη συνέχεια ανακατεύετε όλα τα υλικά της συνταγής μαζί και τα ρίχνετε σε ένα πυρέξ. Πασπαλίστε με το τριμμένο τσένταρ και ψήστε για περίπου 30 λεπτά στις αντιστάσεις στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει το τυρί ελαφρά.
Αφήνετε λίγη ώρα να κρυώσει και σερβίρετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.