Υλικά:
Για 4-6 άτομα
1/2 κιλό γλυκοπατάτες βρασμένες
2/3 του φλυτζανιού ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
2 κρεμμύδια
1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
1 σφηνάκι αρωματικό κρασόξυδο
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι
Μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση:
Λαχταριστή και εύκολη σαλάτα για το μεσημεριανό σας γεύμα
Πλένουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε κύβους και τις βράζουμε για 25 λεπτά. Στη συνέχεια τις ρίχνουμε στην σαλατιέρα μαζί με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Κόβουμε σε κομματάκια το κρεμμύδι και τα προσθέτουμε στην πατάτα μαζί με τις ελιές , την μουστάρδα και το λαδόξιδο. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.