Υλικά:
Για 2-4 άτομα
4 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό, κρεμμύδι φρέσκο βασιλικό και δυόσμο
4 πράσινες πιπεριές, μέτριες, κομμένες σε λεπτές φέτες
8 αυγά
2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
60 γραμμάρια τυρί τριμμένο
Μπέικον
Μανιτάρια
Αλάτι, πιπέρι
Λίγο ηλιέλαιο
Εκτέλεση:
Εύκολη και απλή συνταγή για νοστιμότερη ομελέτα
Σε λίγο ηλιέλαιο τηγανίζετε τις πιπεριές, το μπέικον, τα μανιτάρια και τα κρατάτε στην άκρη. Σ΄ ένα μπολ, χτυπάτε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και το αλατοπίπερο, προσθέτετε το τριμμένο τυρί, τα μυρωδικά και τα ρίχνετε στο τηγάνι, πάλι με λίγο ηλιέλαιο.
Όταν γίνει η ομελέτα, ρίχνετε τις πιπεριές, το μπέικον και τα μανιτάρια από πάνω και σκεπάζετε το τηγάνι, μέχρι να ψηθούν καλά και να μείνει η ομελέτα αφράτη. Χρόνος ψησίματος της ομελέτας 20 λεπτά.