Υλικά:
3/4 φλιτζανιού ρύζι Καρολίνα
5 ντομάτες πολτοποιημένες
1 πιπεριά κέρατο
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 ματσάκι μαϊντανό
Μισό κουτάλι αλάτι
Λίγο μαύρο πιπέρι
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
4-5 φλιτζάνια νερό βραστό
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι και στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα τις πολτοποιημένες ντομάτες, τον μαϊντανό, την πιπεριά, το αλάτι και το πιπέρι και αφήνουμε να βράσει σε δυνατή φωτιά
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι και στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα τις πολτοποιημένες ντομάτες, τον μαϊντανό, την πιπεριά, το αλάτι και το πιπέρι και αφήνουμε να βράσει σε δυνατή φωτιά ώσπου να πιεί όλα τα υγρά της η ντομάτα.
Αμέσως μετά ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα το βραστό νερό και το ρύζι. Χαμηλώνουμε την φωτιά, ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσει ώσπου να ανοίξει το ρύζι και σβήνουμε την φωτιά. Αφήνουμε να χυλώσει και να γίνει μία πηχτή σούπα περίπου μισή ώρα προτού σερβίρουμε.