Υλικά:
600 γραμμάρια μπακαλιάρος ξαλμυρισμένος χωρίς κόκαλα και πέτσα
Τρία αυγά
Ένα φλιτζάνι γάλα
Μία κουταλιά μπέικιν-πάουντερ
Τρεις κουταλιές αλεύρι
Σησαμέλαιο για τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε τον μπακαλιάρο με το μαχαίρι. Χτυπάμε το αλεύρι, το γάλα, το μπέικιν και τα αυγά, κάνοντας ένα πηχτό κουρκούτι όπου μέσα ρίχνουμε τα κομματάκια του μπακαλιάρου.
Ψιλοκόβουμε τον μπακαλιάρο με το μαχαίρι. Χτυπάμε το αλεύρι, το γάλα, το μπέικιν και τα αυγά, κάνοντας ένα πηχτό κουρκούτι όπου μέσα ρίχνουμε τα κομματάκια του μπακαλιάρου.
Στο τηγάνι «καίμε» μικρή ποσότητα σησαμελαίουκαι με ένα κουτάλι ρίχνουμε μέσα στο λάδι λίγη μάζα (κουρκούτι και μπακαλιάρο), πατώντας την να απλώσει. Μόλις το κομμάτι μας κάνει κρούστα, το γυρίζουμε και το τηγανίζουμε και από την άλλη πλευρά.