Υλικά:
1 ½ κιλό μοσχάρι
3 σκελίδες σκόρδο
400 γραμμάρια τυρί πεκορίνο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Ζητάμε από το χασάπη μοσχάρι για ψητό κατσαρόλας. Του ζητάμε να μας το κόψει σε μερίδες ή το κόβουμε εμείς.
Ζητάμε από το χασάπη μοσχάρι για ψητό κατσαρόλας. Του ζητάμε να μας το κόψει σε μερίδες ή το κόβουμε εμείς.
Κόβουμε τα σκόρδα σε χοντρά κομμάτια.
Κόβουμε το πεκορίνο σχηματίζοντας κύβους μεγάλου μεγέθους.
Βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρέας, ενώ το κρέας είναι στο τηγάνι ρίχνουμε τα σκόρδα πάνω από το μοσχάρι και μόλις το κρέας μας πάρει χρώμα, το τυρί.Ανακατεύουμε απαλά το τυρί και το αφήνουμε μέχρι να διαλυθεί.
Προσθέτουμε όσο αλάτι και πιπερι θέλουμε.
Ρίχνουμε 2-3 ποτήρια νερό και αφήνουμε το κρέας να σιγοβράσει με το νερό για 20 λεπτά περίπου.