Υλικά:
120 γραμμάρια κουσκούς
Ένα αγγούρι
Μισό φλιτζάνι ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
Μισό φλιτζάνι μαϊντανός ψιλοκομμένος
Λίγο φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
Δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Μισό φλιτζάνι χυμός λεμονιού
Μία κουταλιά του γλυκού αλάτι
Λίγο πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζουμε δύο φλιτζάνια νερό και στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα το κουσκούς. Ανακατεύουμε καλά, κατεβάζουμε και αφήνουμε να πάρει 8ερμοκρασία δωματίου για 5 λεπτά.
Βράζουμε δύο φλιτζάνια νερό και στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα το κουσκούς. Ανακατεύουμε καλά, κατεβάζουμε και αφήνουμε να πάρει 8ερμοκρασία δωματίου για 5 λεπτά.
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ ελαιόλαδο, χυμό λεμόνι, αλάτι και πιπέρι. Αναμειγνύουμε το αγγούρι, το κρεμμυδάκι, το μαϊντανό, το βασιλικό και το κουσκούς. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.