Υλικά:
1 στήθος από κοτόπουλο
3 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτέ
1 σκελίδα σκόρδο
1 ποτήρι του κρασιού σάλτσα σόγιας
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 ρίζα ginger
1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο.
Κόβουμε το στήθος κοτόπουλου σε μικρά κυβάκια.
Κόβουμε το ginger και το σκόρδο ομοίως σε μικρά κυβάκια.
Αφού το ελαιόλαδο έχει ζεσταθεί τσιγαρίζομε πρώτα το σκόρδο και το ginger και μετά ρίχνουμε και το στήθος κοτόπουλο στο τηγάνι για να τσιγαριστεί και να πάρει άρωμα.
Ανακατεύουμε λίγο το κοτόπουλο με το ginger και το σκόρδο και ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά,το μέλι, τη σόγια και τον ντοματοπελτέ μαζί με λίγο αλατοπίπερο.
Μόλις δούμε ότι η σάλτσα πήξει το κοτόπουλο είναι έτοιμο.