Υλικά:
Για 4-6 άτομα
4 ντομάτες ώριμες τριμμένες
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 1/2 φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
4 φλιτζάνια νερό
αλάτι
πιπέρι
1 κιλό κατσίκι μαγειρεμένο (Περισσευούμενο από το Πάσχα)
500 γραμμάρια ταλιατέλες
Εκτέλεση:
Λαχταριστό κατσικάκι με μακαρόνια στο φούρνο
Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε τις ψιλοτριμμένες ντομάτες με το λάδι και μαγειρεύετε για 20 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνετε στην κατσαρόλα το μαγειρεμένο κατσικάκι ψιλοκομμένο και μαγειρεύετε για άλλα 15 λεπτά.
Στη συνέχεια βράζετε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά.
Στραγγίζετε τις ταλιατέλες και τις ανακατεύετε με το κατσικάκι.
Σερβίρετε τις ταλιατέλες πασπαλίζοντας με κεφαλοτύρι και το κρέας κομμένο σε φέτες.
Σερβίρουμε με ρώσικη σαλάτα.