Κανελόνια με μανιτάρια και μπέικον

by sidagi.gr
1,2K προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

120 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο
100 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
4 κουταλιές της σούπας σάλτσα ντομάτας
120 γραμμάρια μανιτάρια ψιλοκομμένα
1/2 κουταλιά του γλυκού αλάτι και πιπέρι
20 βρασμένα κανελόνια
200 φρυγανιά τριμμένη
250 ml μαγιονέζα

Εκτέλεση:

Νόστιμη επιλογή για το μεσημεριανό σας γεύμα

Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα μανιτάρια και το μπέικον και αλατοπιπερώνετε. Κατόπιν τα ρίχνετε στο τηγάνι και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια.
Έπειτα ρίχνουμε τα σοταρισμένα υλικά μας σε ένα μπολάκι μαζί με την μαγιονέζα, την παρμεζάνα και την φρυγανιά.

Τα ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε προσεκτικά τα κανελόνια με ένα κουταλάκι ή κορνέ.
Τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ και περιχύνουμε με τη σάλτσα ντομάτας και τα πασπαλίζουμε με παρμεζάνα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά.

Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα