Υλικά:
Για 2-4 άτομα
12 αρνίσια παϊδάκια
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
400 γραμμάρια ντομάτες κομμένες σε κύβους
3 κουταλιές της σούπας ελιές Καλαμών
4 κουταλιές της σούπας πράσινες γεμιστές ελιές με πιπερια
50 γραμμάρια λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
150 γραμμάρια ψητές κόκκινες πιπεριες στραγγισμένες
100 γραμμάρια αγκινάρες τουρσί στραγγισμένες
Φύλλα μαϊντανού
Εκτέλεση:
Λαχταριστό και εύκολο πιάτο για το μεσημεριανό σας από την Ιταλία
Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Μαγειρέψτε σε παρτίδες τα παϊδάκια 4- 5 λεπτά από κάθε πλευρά Μεταφορά σε ένα πιάτο. Επαναλάβετε με τα υπόλοιπα παϊδάκια.
Μειώστε την εστία στο μέτριο. Σοτάρετε το κρεμμύδι στο τηγάνι ανακατεύοντας για 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει. Προσθέστε τις ντομάτες, τις πιπεριές ψιλοκομμένες, τις ελιές, τις αγκινάρες, τις λιαστές ντομάτες και μαγειρεύετε, ανακατεύοντας ανά διαστήματα, για 3 λεπτά. Επιστρέψτε τα παϊδάκια στο τηγάνι και μαγειρέψτε για 2 λεπτά. Πασπαλίστε με μαϊντανό και σερβίρετε.