Αρνίσια παϊδάκια με ελιές, πιπεριές και αγκινάρες

by sidagi.gr
531 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

12 αρνίσια παϊδάκια
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
400 γραμμάρια ντομάτες κομμένες σε κύβους  
3 κουταλιές της σούπας ελιές Καλαμών
4 κουταλιές της σούπας πράσινες γεμιστές ελιές με πιπερια
50 γραμμάρια λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
150 γραμμάρια ψητές κόκκινες  πιπεριες στραγγισμένες
100 γραμμάρια αγκινάρες τουρσί στραγγισμένες
Φύλλα μαϊντανού

Εκτέλεση:

Λαχταριστό και εύκολο πιάτο για το μεσημεριανό σας από την Ιταλία

Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Μαγειρέψτε σε παρτίδες τα παϊδάκια 4- 5  λεπτά από κάθε πλευρά  Μεταφορά σε ένα πιάτο. Επαναλάβετε με τα υπόλοιπα παϊδάκια.

Μειώστε την εστία στο μέτριο. Σοτάρετε το κρεμμύδι στο τηγάνι ανακατεύοντας για 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει. Προσθέστε τις ντομάτες, τις πιπεριές ψιλοκομμένες, τις ελιές, τις αγκινάρες, τις λιαστές ντομάτες  και μαγειρεύετε, ανακατεύοντας ανά διαστήματα, για 3 λεπτά. Επιστρέψτε τα παϊδάκια στο τηγάνι και μαγειρέψτε για 2 λεπτά. Πασπαλίστε με μαϊντανό και σερβίρετε.

Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα