Υλικά:
Για 4-6 άτομα
10 λάιμ κομμένα στη μέση, χωρίς σάρκα
1 συσκευασία ζελέ καρπούζι
1 φλιτζάνι βραστό νερό
1 φλιτζάνι κρύα βότκα ή χυμό φρούτων (για παιδιά)
Σταγόνες σοκοτάλας
Εκτέλεση:
Δροσερό και γλυκό ζελέ με γεύση καρπούζι και βότκα
Κόβετε στη μέση τα λάιμ και να χρησιμοποιήσετε ένα μαχαιράκι για να κόψετε γύρω από τις άκρες τη σάρκα του λάιμ, μετά αφαιρείτε με ένα κουτάλι τη σάρκα από το λάιμ.
Σε ένα μπολ ρίχνετε 1 φλιτζάνι βραστό νερό μετά προσθέστε τη σκόνη ζελέ καρπούζι και ανακατεύετε για 2 λεπτά έως ότου διαλυθεί τελείως.
Ανακατέψτε με τη βότκα ή τον χυμό.
Χύστε το μείγμα μέσα σε κάθε κούπα λάιμ.
Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει για 2 ώρες τουλάχιστον.
Χρησιμοποιώντας ένα κοφτερό μαχαίρι, κόψτε προσεκτικά κάθε μισό λάιμ.
Πασπαλίζετε με σταγόνες σοκολάτας και σερβίρετε.
*Αν θέλετε να φτιάξετε το ζελέ για παιδιά τότε αντικαταστήστε τη βότκα με χυμό φρούτων της επιλογής σας.