502
Υλικά:
Για 2-4 άτομα
5 φύλλα ζελατίνας
100 γραμμάρια ζάχαρη
50 γραμμάρια νερό
50 γραμμάρια χυμό φράουλα ή καρπούζι
600 γραμμάρια καρπούζι
Εκτέλεση:
Δροσερό και εύκολο ζελέ για όλες τις ώρες
Χτυπάμε το καρπούζι στο μπλέντερ μέχρι να βγάλει τα υγρά του. Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό σε ελαφρύ σιρόπι, το αποσύρουμε από τη φωτιά να κρυώσει λίγο και προσθέτουμε τα 5 φύλα ζελατίνας και το καρπούζι, τον χυμό.
Ανακατεύουμε και βάζουμε το μείγμα για 20 λεπτά στη κατάψυξη και για 3 ώρες στο ψυγείο μέχρι να σφίξει καλά.