Υλικά:
Μισό λίτρο παγωτό βανίλια
250 γραμμάρια αμυγδαλόψυχα
50 γραμμάρια φρέσκο γάλα
Δύο αυγά
Λίγο αλεύρι
Εκτέλεση:
Χωρίζουμε το παγωτό σε μπάλες, τις αλευρώνουμε και τις βάζουμε στην κατάψυξη για δύο ώρες. Χτυπάμε το γάλα με τα αυγά και περνάμε τις μπάλες από το μείγμα και από το αλεσμένο αμύγδαλο.
Χωρίζουμε το παγωτό σε μπάλες, τις αλευρώνουμε και τις βάζουμε στην κατάψυξη για δύο ώρες. Χτυπάμε το γάλα με τα αυγά και περνάμε τις μπάλες από το μείγμα και από το αλεσμένο αμύγδαλο.
Ξαναμπαίνουν στην κατάψυξη για άλλες δύο ώρες και μετά το τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι μέχρι να χρυσίσει.