Pυζόγαλο με σοκολάτα

by sidagi.gr
1,1K προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

1 φλιτζάνι ρύζι
200 γραμμάρια σοκολάτα υγείας
1 λίτρο γάλα σόγιας
2 κουταλιές ζάχαρη
1 βανίλια
1/4 κουταλιού του γλυκού κανέλα

 

Εκτέλεση:

Τέλειο επιδόρπιο για το βραδάκι!


Ζεσταίνουμε το γάλα σόγιας σε χαμηλή θερμοκρασία και προσθέτουμε δύο κουταλιές ζάχαρη, την κανέλα και την βανίλια. Ρίχνουμε το ρύζι και σιγοβράζουμε για 30 λεπτά περίπου.

Όταν το ρύζι έχει κάψει, προσθέτουμε τα σπασμένα κομμάτια σοκολάτας  και ανακατεύουμε καλά. Συνεχίζουμε μέχρι το ρύζι να απορροφήσει τα υγρά, ανακατεύοντας συχνά.

Αν θέλουμε να το σερβίρουμε παγωμένο όπως το απλό ρυζόγαλο το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 90 λεπτά.

Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα