Υλικά:
Για 4-6 άτομα
1 κουτί εβαπορέ
Μισό κουτί ζαχαρούχο γαλα
1 φάκελο σαντιγί σε σκόνη
2 κουτιά μπισκότα πτι-μπερ
2 κούπες μύρτιλλα πλημένα
1 κούπα φράουλες κομμένες στη μέση
Εκτέλεση:
Δροσερό γλύκισμα για όλες τις ώρες με φρούτα και σάντουιτς παγωτό
Βάζουμε στο μίξερ το εβαπορέ και το ζαχαρούχο και χτυπάμε για 5 λεπτά. Έπειτα προσθέτουμε την σαντιγί σε σκόνη και χτυπάμε γύρω στα 10 λεπτά ή μέχρι να γίνει μια παχύρρευστη κρέμα.
Παίρνουμε ένα τετράγωνο ταψί και στρώνουμε τον πάτο με μπισκότα προς την ίδια κατεύθυνση όλα. Ρίχνουμε από πάνω την κρέμα και ρίχνουμε μέσα τα φρούτα, σκεπάζουμε πάλι με μπισκότα προς την ίδια κατεύθυνση.
Βάζουμε το ταψί στην κατάψυξη και περιμένουμε να παγώσει για περίπου 5 ώρες. Όταν παγώσει κόβουμε με το μαχαίρι.