840
Υλικά:
Για 4-6 άτομα
450 γραμμάρια γιαούρτι σακούλας 2%
150 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
ξύσμα από 1 λεμόνι
Για το σερβίρισμα
Μελι και αμύγδαλα φιλέ
Εκτέλεση:
Δροσερό και εύκολο γλύκισμα για όλες τις ώρες
Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μπολ και τα χτυπάμε καλά με ένα σύρμα.
Παγώνουμε το παγωτό σε παγωτομηχανή, αν έχουμε. Διαφορετικά το βάζουμε σε μεταλλικό ή πλαστικό μπολ στην κατάψυξη για 6- 8 ώρες.
Χτυπάμε ελαφρά το μείγμα ανά μισή ώρα για 6 φορές για να παγώσει ομοιόμορφα.