Υλικά:
Για 2-4 άτομα
50 γραμμάρια ζάχαρη
40 γραμμάρια κορν φλάουρ
σκόνη κανέλλα για το πασπάλισμα
500 ml έτοιμο χυμό μήλου
1 ξύλο κανέλλας
Εκτέλεση:
Σπιτική κρέμα με γεύση μήλο για μικρούς και μεγάλους!
Κρατάμε 100 ml από τον χυμό μήλου στην άκρη και βάζουμε τον υπόλοιπο σε μια κατσαρόλα να βράσει, μαζί με το ξύλο κανέλας.
Μόλις αρχίσει να βράζει, χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει για 2-3 λεπτά.
Στον χυμό που κρατήσαμε στην άκρη, αναμειγνύουμε την ζάχαρη και το κορν φλάουρ και χτυπάμε καλά με το σύρμα να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Προσθέτουμε αυτό το μείγμα στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε έως ότου η κρέμα πήξει.
Αποσύρουμε από την φωτιά και αφαιρούμε το ξύλο κανέλας.
Αδειάζουμε την κρέμα σε μικρά πλαστικά ή μεταλλικά φορμάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν καλά και να στερεοποιηθούν.
Για να τα ξεφορμάρουμε, βυθίζουμε την βάση τους σε καυτό νερό.
Τα αναποδογυρίζουμε σε πιατάκι, τα πασπαλίζουμε με κανέλα και σερβίρουμε.