Υλικά:
400 γραμμάρια μπισκότα digestive
400 γραμμάρια τυρί κρέμα
Δύο κουτιά ζαχαρούχο γάλα
400 γραμμάρια κρέμα γάλακτος ζαχαροπλαστικής
Τρία λεμόνια
Δύο λάιμ
200 γραμμάρια βούτυρο
Ένα σφηνάκι Drambuie
Γλυκό του κουταλιού βύσσινο
Εκτέλεση:
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ για να γίνει σαντιγί και τη βάζουμε στο ψυγείο. Σε ένα μπολ βάζουμε το τυρί, το γάλα, το χυμό και το ξύσμα από τα λεμόνια και τα λάιμ
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ για να γίνει σαντιγί και τη βάζουμε στο ψυγείο. Σε ένα μπολ βάζουμε το τυρί, το γάλα, το χυμό και το ξύσμα από τα λεμόνια και τα λάιμ και τα ανακατεύουμε.
Θρυμματίζουμε τα μπισκοτα ενώ σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και το ρίχνουμε στα digestive. Προσθέτουμε το ποτό μας και ανακατεύουμε. Το στρώνουμε σε ένα ταψί και το αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο να δέσει.
Αναμειγνύουμε απαλά με μια κουτάλα το μείγμα του τυριού με τη σαντιγί. Περιχύνουμε το μείγμα στο ταψί, πάνω από το μπισκότο. Αφήνουμε δύο ώρες τουλάχιστον στο ψυγείο.
Ολοκληρώνουμε, ρίχνοντας από πάνω το βύσσινό μας.