Φτιάξτε πρωτότυπες συνταγές με κοινό υλικό τα ζυμαρικά και ξερτελάνετε τους καλεσμένους σας!
Φτιάξτε πρωτότυπες συνταγές με κοινό υλικό τα ζυμαρικά και ξερτελάνετε τους καλεσμένους σας!
Η μακαρονάδα είναι το έμβλημα της ελληνικής κουζίνας. Η κλασσική μακαρονάδα είναι συνυφασμένη με την κόκκινη σάλτσα, η οποία μπορεί να περιέχει διάφορα μυρωδικά (κυρίως ρίγανη και βασιλικό), ελαιόλαδο, κρέας ή λαχανικά. Άλλες δημοφιλείς μακαρονάδες είναι η αγαπημένη μπολονέζ – ή αλλιώς «μακαρόνια με κιμά» και η καρμπονάρα. Σκληρά τριμμένα τυριά προστίθενται συνήθως, όπως η παρμεζάνα, το πεκορίνο, η μυζήθρα και η γραβιέρα.
Σουφλέ με μακαρόνια, μπέικον και μπρόκολο
Σπαγγέτι με ντοματίνια και βασιλικό
Σπαγγέτι με σπαράγγια και προσούτο
Σπαγγέτι με σως αλφρέντο και μπέικον
Μακαρόνια ολικής με σάλτσα ντομάτας και καπνιστό σολομό