Τέλειο tip που θα σας λύσει τα χέρια!
1 Γεμίζετε τις παγοθήκες με σοκολάτα γκανάζ και φράουλα! Για σοκολατάκια!
2 Βάζετε τα φρέσκα βότανα με ελαιόλαδο στις παγοθήκες και τα συντηρείτε φρέσκα για όλο τον χρόνο
3 Φτιάξτε το ζελέ με φρούτα σε στις παγοθήκες και σερβίρετε με κουταλάκι
4 Ρίχνετε το κρασί που περίσσεψε στις παγοθήκες και το κρατάτε για μελλοντική χρήση σε φαγητά!
5 Παγάκια από καφέ! Τέλεια ιδέα για τον παγωμένο καφέ ώστε να μη νερώνει!
6 Βάζετε στις παγοθήκες πελτέ τομάτας και το συντηρείτε όλο το χρόνο στη κατάψυξη όπως και τον ζωμό!
7 Αν έχετε έτοιμη σάλτσα πέστο αποθηκεύστε τη σε πογοθήκες και συντηρίστε τη στην κατάψυξη για μελλοντική χρήση.
8 Σοκολατούχο ρόφημα σε 5 λεπτά!!
1/2 φλιτζάνι γάλα ζεστό
1/4 φλιτζάνι νερό
1 κουταλιά της σούπας σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
3/4 φλιτζανιού semi-sweet τσιπ σοκολάτας
οδηγίες:
Ανακατέψτε το γάλα, το νερό, σκόνη κακάο και τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα και σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσει τελείως το κακάο.
Αφαιρέστε από την εστία και ανακατέψτε με τις σταγόνες σοκολάτας μέχρι να λιώσουν
Χύστε το μείγμα στη παγοθήκη και βάζετε στη κατάψυξη να παγώσουν.
Μετά βράζετε τους κύβους κακάο από τις παγοθήκες και βάζετε 3 σε ένα ποτήρι ζεστό γάλα.