Μπαγκέτα με ρικότα και ντομάτα

by sidagi.gr
426 προβολές

Υλικά:

Για 6-8 άτομα

1 χωριάτικη μπαγκέτα ψωμί
Λίγο ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
Ελιές ψιλοκομμένες
½ κιλό τυρί ρικότα
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Λίγο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση:

Ότι πρέπει για ένα πλούσιο ορεκτικό

Κόβετε την μπαγκέτα σε φέτες. Τις λαδώνετε με ελαιόλαδο και τις βάζετε για 5 λεπτά στο φούρνο στους 150 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

Σ’ ένα μπολ, λιώνετε το ρικότα και το ανακατεύετε με λίγο ελαιόλαδο και την κρέμα γάλακτος μέχρι να μαλακώσουν.
Αλείφετε το μείγμα στα ψημένα ψωμάκια και πασπαλίζετε με φρέσκο κρεμμυδάκι και το πιπέρι. Πασπαλίζουμε με ελιές και σερβίρουμε.
 

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα