Ιδέες για υγιεινά σνακ από τα μοντέλα

by sidagi.gr
367 προβολές

Υλικά:

Εκτέλεση:

Μάθετε όλα τα μυστικά της διατροφής των μοντέλων και πάρτε ιδέες!

Μάθετε όλα τα μυστικά της διατροφής των μοντέλων και πάρτε ιδέες!

 

Αλεσάντρα Αμπρόζιο

Σπιτική μπάρα δημητριακών Η καυτή Bραζιλιάνα φροντίζει να έχει πάντα ένα κομμάτι στην τσάντα της. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγει τα λιπαρά σνακ που επιβαρύνουν τον οργανισμό με θερμίδες.

Υλικά: 1 φλιτζ. νιφάδες βρόμης, 1 μπανάνα, 3 κ.σ. φιστικοβούτυρο 2 κ.σ. λιναρόσπορο σε σκόνη, 1 κ.σ. μαύρη ζάχαρη

Εκτέλεση: 1. Τοποθετείτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ. 2. Με ένα πιρούνι λιώνετε την μπανάνα και στη συνέχεια ανακατεύετε μέχρι να σχηματιστεί ένα πηχτό μείγμα. 3. Το απλώνετε σε ένα πυρέξ και ψήνετε για 15′.

Ιδέες για υγιεινά σνακ από τα μοντέλα

Κάρλι Κλος-Ομελέτα με σπανάκι Η σταρ αποφεύγει το έτοιμο φαγητό. Προτιμά ένα ελαφρύ γεύμα, που της χαρίζει έξτρα ενέργεια.

Υλικά: 2 ασπράδια αυγών, 1 φλιτζ. σπανάκι, 1 φλιτζ. μανιτάρια 1 πορτοκάλι ψιλοκομμένο, φέτες πορτοκαλιού για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση: 1. Χτυπάτε τα ασπράδια. 2. Σοτάρετε το σπανάκι και τα μανιτάρια σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτετε τα ασπράδια, το ψιλοκομμένο πορτοκάλι και ανακατεύετε τα υλικά μέχρι να ροδίσουν.

Ιδέες για υγιεινά σνακ από τα μοντέλα

Ρόζι Χάντινγκτον-Smoothies Το μυστικό της για καυτό κορμί είναι τα φρέσκα ροφήματα από αγνά υλικά, εξαιρετικά δημοφιλή στους celebrities.

Σε ένα μπλέντερ χτυπάτε: 4 φύλλα μαρουλιού, 2 κλωνάρια σέλινο, 1 φλιτζ. φρέσκο σπανάκι, 1 μήλο ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο, 1 αχλάδι , ½ μπανάνα, χυμό από ½ λεμόνι, 1 ½ φλιτζ. νερό.

Ιδέες για υγιεινά σνακ από τα μοντέλα

 

Ζιζέλ-Φρέσκα φρούτα Η σέξυ Βραζιλιάνα ποντάρει στις θρεπτικές ιδιότητες των φρούτων για ενέργεια, ενυδάτωση και αντιγήρανση. Καθημερινά επιλέγει συγκεκριμένα είδη φρούτων, όπως κόκκινα (φράουλες, φραμπουάζ), μοβ (μύρτιλλα και μούρα), αλλά και αντιοξειδωτικό ακτινίδιο μαζί με λίγα κράκερ.

Ιδέες για υγιεινά σνακ από τα μοντέλα

 

Πηγή : elle.gr

 

 

 

 

Απαιτούμενος χρόνος: λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα