Η Tetra Pak κυκλοφορεί την πρώτη χάρτινη συσκευασία στη βιομηχανία υγρών τροφίμων

by sidagi.gr
19,1K προβολές

Η Tetra Pak® ανακοινώνει την κυκλοφορία της πρώτης χάρτινης συσκευασίας στη βιομηχανία υγρών τροφίμων που κατασκευάζεται πλήρως από ανανεώσιμα υλικά φυτικής προέλευσης.
Η νέα χάρτινη συσκευασία TETRA REX® θα είναι η πρώτη στην αγορά με φιλμ από πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας (LDPE) βιολογικής προέλευσης και καπάκια από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας (HDPE) βιολογικής προέλευσης, τα οποία προέρχονται και τα δύο από ζαχαροκάλαμο, καθώς και χαρτόνι πιστοποιημένο κατά FSC®.

«Η περιβαλλοντική υπεροχή είναι μία από τις στρατηγικές προτεραιότητες της Tetra Pak και αποτελεί κινητήριο παράγοντα των δραστηριοτήτων μας για την ανάπτυξη προϊόντων»,

δήλωσε ο Charles Brand, VP Marketing & Product Management της Tetra Pak. «Μαζί με τους προμηθευτές μας, τους πελάτες μας και άλλους ενδιαφερόμενους, οδηγούμε τις εξελίξεις στο χώρο προς τις 100% ανανεώσιμες συσκευασίες. Πιστεύουμε ότι η αύξηση της περιεκτικότητας των συσκευασιών μας σε ανανεώσιμα υλικά δεν είναι μόνο καλή για το περιβάλλον, αλλά προσφέρει και στους πελάτες μας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο συνολικό περιβαλλοντικό προφίλ των προϊόντων τους».

Η Tetra Pak κυκλοφορεί την πρώτη χάρτινη συσκευασία στη βιομηχανία υγρών τροφίμων

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα