Ριγανοκεφτέδες

by sidagi.gr
0 σχόλιο 15 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

3 κουταλιές της σούπας ρίγανη
3 πατάτες βραστές
2 αυγά
Αλεύρι
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Για όσους απέχουν από το κρέας και προσέχουν τη διατροφή τους

Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα για 20 λεπτά, τις στραγγίζουμε και τις πλένουμε με κρύο νερό. Στη συνέχεια, τις ξεφλουδίζουμε και τις περνάτε από την πρέσα του πουρέ.

Αναμιγνύουμε τον πουρέ με τα αυγά, τη ρίγανη, το μαϊντανό, το κρεμμύδι και αλατοπίπερο. Πλάθουμε στρόγγυλες κροκέτες και τις αλευρώνουμε. Τις τηγανίζουμε σε μπόλικο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα