Home ΜέθοδοςΚρύο πιάτο Πάστα σκόρδου

Πάστα σκόρδου

by sidagi.gr
0 σχόλιο 8 προβολές

Υλικά:

Αρκετά σκόρδα

Λίγο αλάτι

Λίγο λάδι

Εκτέλεση:

Κόβουμε το φουντούκι από το κάθε κεφάλι σκόρδο και το ανοίγουμε σε κομμάτια χωρίς να αφαιρέσουμε τη φλούδα.

Κόβουμε το φουντούκι από το κάθε κεφάλι σκόρδο και το ανοίγουμε σε κομμάτια χωρίς να αφαιρέσουμε τη φλούδα.

 

Αφήνουμε τα σκόρδα σε νερό που βράζει  για 10 λεπτά και όταν τα βγάλουμε τα βάζουμε ζεστά σε μια σακούλα και τη δένουμε, αφήνοντας μέχρι να κρυώσουν.

 

Αφαιρούμε τη φλούδα και βάζουμε τις σκελίδες στο μουλτι μαζί με αλάτι και λίγο λάδι. Πολτοποιούμε και βάζουμε σε αποστειρωμένα βαζάκια καλύπτοντας την επιφάνεια με λάδι. Διατηρούμε την πάστα στο ψυγείο.

 

Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα