Μπουγιουρντί με ελιές και πιπεριές

by sidagi.gr
530 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

20 ντοματίνια κομμένα στη μέση
Ένα κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 πιπεριές πράσινες ή κόκκονες ψιλοκομμένες
2 κουταλιές της σούπας ελιές καθαρισμένες
120 γραμμάρια φέτα
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Λαχταριστό και ζουμερό ορεκτικό με μαλακή φέτα ψημένη στο φούρνο μαζί με φρέσκα λαχανικά

Κόβουμε στη μέση τα ντοματίνια,το κρεμμύδι σε κυβάκια, τις πιπεριές τα ανακατεύουμε καλά μαζί με τη φέτα και τις ελιές και τα τοποθετούμε σε ταψί με λίγο ελαιόλαδο.
 
Ψήνουμε με σκεπασμένο το ταψί, σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι η φέτα να μαλακώσει, για περίπου 10 – 15 λεπτά.

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα