Μουστάρδα

by sidagi.gr
0 σχόλιο 11 προβολές

Υλικά:

¾ λίτρο ξίδι
300 γραμμάρια αλεύρι μουστάρδας
1 κουταλιά αλάτι
2 κουταλιές ζάχαρη
Πιπέρι

Εκτέλεση:

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα 300 γραμμάρια αλέυρι μουστάρδας και ¾ λίτρου ξίδι και τα βράζουμε.

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα 300 γραμμάρια αλέυρι μουστάρδας και ¾ λίτρου ξίδι και τα βράζουμε.


Προσθέτουμε 2 κουταλιές ζάχαρη, 1 κουταλιά αλάτι και λίγο πιπερι και αφήνουμε τα υλικά να βράσουν άλλα 5 λεπτά.

Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μπολ και το ανακτεύουμε μέχρι να κρυώσει.

Μόλις κρυώσει το βάζουμε σε βαζάκια και έχουμε τη δική μας σπιτική μουστάρδα.

 

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα