Home ΜέθοδοςΚατσαρόλα Μοσχαράκι με ξηρούς καρπούς

Μοσχαράκι με ξηρούς καρπούς

by sidagi.gr
0 σχόλιο 0 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

4 σκελίδες σκόρδο
1 μια κούπα μαϊντανό
1 κουτάκι ντοματάκια
2 φρέσκες ντομάτες
κανέλα 1 ξυλάκι
αλάτι, πιπέρι, λάδι
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας
500 γραμμάρια φυστίκια
500 γραμμάρια κάσιους
2 κρεμμύδια μεγάλα

 

Εκτέλεση:

Σερβίρουμε το μοσχαράκι με τη σάλτσα από φιστίκια! Αφροδισιακή συνταγή για ένα τέλειο γεύμα με τον αγαπημένο σας!

Σερβίρουμε το μοσχαράκι με τη σάλτσα από φιστίκια! Αφροδισιακή συνταγή για ένα τέλειο γεύμα με τον αγαπημένο σας!Από βραδύς βάζουμε τα φιστικιά σε χλιαρό νερό για να μαλακώσουν.

Την επόμενη μέρα βάζουμε το κρέας στην κατσαρόλα, με το λαδί και το κρεμμύδι να ροδίσει λίγο.

Σε μια κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο ρίχνουμε το μοσχαράκι σε μπουκίτσες και το τσιγαρίζουμε μέχρι να χρυσαφίσει λίγο για περίπου 10 λεπτά.

Μετά στην κατσαρόλα με το μοσχαράκι ρίχνουμε τον μαϊντανό, ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, κανέλα.

Αφού περάσουν 10 λεπτά ρίχνουμε τα φιστίκια ξεφλουδισμένα, χαμηλώνουμε την φωτιά και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να λιώσουν σαν τις πατάτες για περίπου 30 λεπτά.

 

Και για μετά το γεύμα…. Απολαύστε την τούρτα καρδούλα με ροδοπέταλα!

 

Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα