Home ΓλυκάΓλυκά με παγωτό Μιλφέιγ με βατόμουρα και παγωτό σοκολάτα Carte D’Or

Μιλφέιγ με βατόμουρα και παγωτό σοκολάτα Carte D’Or

by sidagi.gr
0 σχόλιο 8 προβολές

Υλικά:

Για 6 μερίδες

8 κουταλιές παγωτό Carte D’Or Σκούρα σοκολάτα, μέρος από το τετράγευστο La Gelateria (150 γραμμάρια /300 ml)
300 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα
200 γραμμάρια βατόμουρα
κακάο σε σκόνη για πασπάλισμα

Εκτέλεση:

Πρωτότυπο μιλγφέιγ από σοκολάτα με παγωτό Carte D’Or και ζουμερά βατόμουρα για όλες τις περιστάσεις

Κόψτε κομματάκια τη σοκολάτα και βάλτε τη σε ένα πυρίμαχο μπόλ. Σε μια κατσαρόλα με μεγαλύτερη διάμετρο, βάλτε λίγο νερό να βράσει και στερεώστε από πάνω από το μπολ με τη σοκολάτα, ώστε ο πάτος της να μην έρχεται σε επαφή με το νερό. Αφήστε τη σοκολάτα να ζεσταθεί, ανακατεύοντας συχνά, και βγάλτε την από τη φωτιά όταν κοντεύει να λιώσει τελείως (τυχόν κομματάκια που έχουν απομείνει θα λιώσουν με την υπόλοιπη θερμότητα της λεκανίτσας).

Βάλτε δυο-δυο κουταλιές σοκολάτα πάνω σε ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί ψησίματος, σχηματίζοντας 12 κύκλους με διάμετρο 7 εκατοστά. Προσπαθήστε να μη είναι πολύ λεπτοί, γιατί θα σπάνε όταν θα φτιάχνετε τη μιλφέιγ. Αφήστε να κρυώσουν τουλάχιστον 2 ώρες.
Βάλτε από ένα σοκολατένιο δίσκο σε 4 πιάτα.

Προσθέστε μια μικρή μπάλα παγωτό Carte D’Or Σκούρα σοκολάτα στο κέντρο του σοκολατένιου δίσκου και τοποθετήστε γύρω-γύρω μερικά βατόμουρα. Βάλτε από πάνω άλλον ένα σοκολατένιο δίσκο, μια μπάλα παγωτό και βατόμουρα, ώστε να έχετε 2 στρώσεις φρούτα και παγωτό. Σκεπάστε με έναν τελευταίο σοκολατένιο δίσκο.

Επαναλάβετε για να φτιάξετε και τις υπόλοιπες μιλφέιγ.
Πασπαλίστε με κακάο και σερβίρετε αμέσως.

Προετοιμασία : 120 Λεπτά
Παραμονή στην κατάψυξη : 120 Λεπτά

Απαιτούμενος χρόνος: 120 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα