Κρεμμυδόσουπα

by sidagi.gr
0 σχόλιο 4 προβολές

Υλικά:

½ κιλό κρεμμύδια
½ φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο
6 φλιτζάνια τσαγιού ζωμό κρέατος
4 φέτες ψωμί
4 κουταλιές της σούπας γραβιέρα τριμμένη
Πιπέρι


 

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε και κόβουμε σε λεπτές φέτες τα κρεμμύδια.

Καθαρίζουμε και κόβουμε σε λεπτές φέτες τα κρεμμύδια.


Τα σωτάρουμε με το βούτυρο έως ότου ξανθύνουν ελαφρά.


Προσθέτουμε το ζωμό κρέατος και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 45 λεπτά.


Πριν σερβίρουμε, βάζουμε τη σούπα σε πέντε πήλινα σκεύη.


Βάζουμε στην επιφάνεια από μια φέτα ψωμιού και το πασπαλίζουμε με τυρί και λίγο πιπέρι.


Τέλος,βάζουμε τα σκεύη στο φούρνο, στο γκριλ και τα αφήνουμε μερικά λεπτά για να λιώσει το τυρί.

Απαιτούμενος χρόνος: 55 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα