Κρέπες διαίτης

by sidagi.gr
0 σχόλιο 2 προβολές

Υλικά:

¼ της κούπας γάλα
¼ της κούπας αλέυρι βρώμης
1 πρέζα αλάτι
1 αυγό
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
Λίγη ζαχαρίνη
 

Εκτέλεση:

Βάζουμε στο μούλτι το αλεύρι βρώμης, το γάλα, το αλάτι, τον κρόκο του αυγού, την κανέλα και τη ζαχαρίνη και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.


Βάζουμε στο μούλτι το αλεύρι βρώμης, το γάλα, το αλάτι, τον κρόκο του αυγού, την κανέλα και τη ζαχαρίνη και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.



Το αφήνουμε για δέκα με δεκαπέντε λεπτά.



Μετά σε ένα τηγάνι χωρίς να χρησιμοποιήσουμε καμία λιπαρή ουσία, ούτε βούτρο, ούτε λάδι, βάζουμε λίγο από το μείγμα και το απλώνουμε για να σχηματοποιήσουμε τις κρέπες μας.



Ψήνουμε από τη μια πλευρά και όταν πάρει καφέ χρώμα το γυρνάμε και από την άλλη πλευρά για 30 δευτερόλεπτα.
 

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα