Home ΜέθοδοςΚατσαρόλα Κανελόνια με σολομό

Κανελόνια με σολομό

by sidagi.gr
0 σχόλιο 2 προβολές

Υλικά:

1 πακέτο κανελόνια


400 γραμμάρια καπνιστό σολομό


2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό


1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα


600 γραμμάρια τυρί κρέμα


2 κουταλιές της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο


3 κουταλιές της σούπας ξίδι


200 γραμμάρια μαγιονέζα


Ελαιόλαδο


50 γραμμάρια μουστάρδα


50 γραμμάρια κέτσαπ


1 λεμόνι (θα χρησιμοποιήσουμε το χυμό του)


Αλάτι


Πιπέρι


100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
 


 

Εκτέλεση:

Βάζουμε νερό μέχρι τη μέση σε μια κατσαρόλα και αφού προσθέσουμε μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι το αφήνουμε να βράσει.

Βάζουμε νερό μέχρι τη μέση σε μια κατσαρόλα και αφού προσθέσουμε μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι το αφήνουμε να βράσει.



Μόλις το νερό αρχίσει να βράσει, βάζουμε στην κατσαρόλα τα κανελόνια και τα βράζουμε για 6 με 8 λεπτά, σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.



Βάζουμε σε ένα μπλέντερ το ελαιόλαδο, το ξίδι, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, την κέτσαπ, το χυμό λεμονιού, το ταμπάσκο, την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Όλα αυτά τα ανακατεύουμε καλά.



Σε ένα άλλο μπλέντερ βάζουμε το σολομό, το τυρί κρέμα, τη μισή ποσότητα από τη σος που φτιάξαμε προηγουμένως και την κρέμα γάλακτος και τα χτυπάμε. Η κρέμα που θα προκύψει θα είναι η γέμιση για τα κανελόνια.



Βάζουμε μέσα σε κάθε κανελόνι ένα ή δύο κουταλάκια από αυτή την κρέμα.



Τέλος, στρώνουμε τα κανελόνια σε μια πιατέλα και τα σερβίρουμε γαρνίροντας με την υπόλοιπη σος.Επίσης μπορούμε να προσθέσουμε στο πιάτο πάπρικα και ψιλοκομμένο μαϊντανό.

 

Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα