Home Γλυκά Ζελέ πορτοκάλι

Ζελέ πορτοκάλι

by sidagi.gr
0 σχόλιο 4 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

2 ποτήρια νερού χυμό πορτοκαλιού
1 ποτήρι νερό
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό λεμονιού
5 φύλλα ζελατίνης σε σκόνη

Εκτέλεση:

Γαρνίρετε με φέτες πορτοκαλιού και αποκαλύστε το

Βράζουμε  το νερό με τη ζάχαρη σε ελαφρύ σιρόπι, το αποσύρουμε από τη φωτιά να κρυώσει λίγο και προσθέτουμε τα 5 φύλλα ζελατίνας και τον χυμό πορτοκαλιού και τον χυμό λεμονιού.

Ανακατεύουμε και βάζουμε το μείγμα για 20 λεπτά στη κατάψυξη και για 3 – 4 ώρες στο ψυγείο μέχρι να σφίξει καλά.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα