Home ΜέθοδοςΚατσαρόλα Γλυκόξινη σάλτσα

Γλυκόξινη σάλτσα

by sidagi.gr
0 σχόλιο 13 προβολές

Υλικά:

Ένα φλιτζάνι ξύδι

Μισό φλιτζάνι φρέσκος χυμός πορτοκάλι

Μισό φλιτζάνι χυμός ανανά

Μισό φλιτζάνι ντομάτα κονσέρβα

Ένα φλιτζάνι ζάχαρη

Αλεύρι

Αλάτι

Εκτέλεση:

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να βράσουν σε σιγανή φωτιά. Δένουμε την σάλτσα με αλεύρι, που το λιώνουμε σε ζεστό υγρό και το προσθέτουμε στη σάλτσα.

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να βράσουν σε σιγανή φωτιά. Δένουμε την σάλτσα με αλεύρι, που το λιώνουμε σε ζεστό υγρό και το προσθέτουμε στη σάλτσα. Ανακατεύουμε διαρκώς μέχρι να πήξει.

 

Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα