Home Γλυκά Αχλάδια φούρνου με ρικότα

Αχλάδια φούρνου με ρικότα

by sidagi.gr
0 σχόλιο 3 προβολές

Υλικά:

Για 2 άτομα

1 μικρό αχλάδι κομμένο στη μέση
1/4 φλιτζάνι άπαχο τυρί ρικότα
1/4 κουταλάκι κανέλα

 

Εκτέλεση:

Αν σας περίσσεψαν τα αχλάδια δοκιμάστε τα με τυρί κρέμα στο φούρνο

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις. Κόβετε τα αχλάδια στα 2 και καθαρίζετε από το κοτσάνι τους. Τοποθετείτε σε ένα ταψί με μια λαδόκολλα και ψήστε 10 με 12 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.

Ανακατέψτε το τυρί ρικότα και την κανέλα σε ένα μικρό μπολ. Καλύψτε το μείγμα τυριού τα αχλάδια με ένα κορνέ  και σερβίρετε.

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα