Αματριτσιάνα

by sidagi.gr
0 σχόλιο 8 προβολές

Υλικά:

180 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας
Δύο ντομάτες κομμένες σε κύβους
20 γραμμάρια λευκό κρασί
80 γραμμάρια μπέικον
Μία μικρή πιπεριά καυτερή
Ένα κρεμμύδι
Μισή κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση:

Σοτάρουμε στο λάδι την ψιλοκομμένη πιπεριά μαζί με το μπέικον σε ένα τηγάνι. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και ύστερα από 2-3 λεπτά την ντομάτα κομμένη σε κύβους.

Σοτάρουμε στο λάδι την ψιλοκομμένη πιπεριά μαζί με το μπέικον σε ένα τηγάνι. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και ύστερα από 2-3 λεπτά την ντομάτα κομμένη σε κύβους.

Σβήνουμε με κρασί, προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας και αφήνουμε λίγο να βράσουν.

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα