Σαλάτα με αντίδια και καρύδια

by sidagi.gr
676 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

1 φέτα ψωμί τοστ κομμένη σε κυβάκια
1/2 φλ2τζάνι συν 2 με 3 κουταλιές της σούπας γάλα
1/2 φλιτζανιού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1/2 φλιτζανιού κομμάτια θρυμματισμένα καρύδια
1 πρέζα αλάτι
1/2 κιλό ραδίκια και αντίδια ψιλοκομμένα
1 μέτριο ακτινίδιο, κομμένα σε λεπτές φέτες
1 κουταλιά του γλυκού γλυκιά πάπρικα
 
 

Εκτέλεση:

Μια ξεχωριστή πρόταση για το τραπέζι σας

Σε ένα μπολ, μουλιάστε ψωμί μέσα στο 1/2 φλιτζάνι γάλα, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, για 15 λεπτά.

Στη συνέχεια μεταφέρετε το μείγμα σε ένα μπλέντερ. Προσθέστε λάδι, καρύδια και 1/4 κουταλάκι αλάτι στο μπλέντερ και χτυπήστε το μέχρι να γίνει πουρές.

Έπειτα ρίχνετε τα αντίδια και τα ραδίκια σε ένα μπολ πασπαλίζοντας με αλάτι.  Περιχύνουμε με τη σάλτσα και ανακατεύουμε. Τέλος πασπαλίζουμε με πάπρικα και σερβίρουμε.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα