Νηστίσιμες τηγανιτές πατάτες

by sidagi.gr
1,2K προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

4 πατάτες κομμένες σε μπαστουνάκια ή ροδέλες
1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
1 κουταλιά της σούπας αλάτι

 

Εκτέλεση:

Αγαπημένο φαγητό όλων μας ακόμα και χωρίς λάδι είναι πενταντανόστιμες

Θα χρειαστούμε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι.
Καθαρίζουμε τις πατάτες μας και τις κόβουμε σε μπαστουνάκια ή ροδέλες. Βάζουμε το τηγάνι στο μάτι της κουζίνας να κάψει.

Πλένουμε τις πατάτες και έτσι όπως είναι βρεγμένες τις αραδιάζουμε (την μία δίπλα στην άλλη μέσα στο τηγάνι μας). Οι πατάτες με αυτό τον τρόπο ψήνονται σαν να είναι στη χόβολη.

Χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο από τις τηγανητές, όμως εμείς πρέπει να τις έχουμε συνεχώς στο νου μας για να μην αρπάξουν.
Όταν ψηθούν, τις βγάζουμε σε μια ωραία πιατέλα, τις πασπαλίζουμε με μπόλικη ρίγανη και αλατάκι και τις απολαμβάνουμε.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα